De commissies van Siduri

Activiteitencommissie

De AcCie van Siduri bestaat dit jaar uit: Jacobijn van den Berg(voorzitter), Piotr Schulkes (penningmeester). Wij bouwen voort op wat de AcCie van vorig jaar allemaal heeft bereikt. Dit jaar hebben we weer veel activiteiten in het vooruitzicht.  Naast het organiseren van onze maandelijkse woensdagavondborrel in ’t Gat van Groningen hebben wij de verantwoordelijkheid over andere feestjes en gezelligheden, maar ook studiegerelateerde activiteiten zoals lezingen, congressen en excursies. Sommige van onze activiteiten zullen plaatsvinden in samenwerkening met andere studieverenigingen van de Faculteit Letteren. Meer informatie hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie, vragen of suggesties kun je mailen naar activiteiten@siduri.nl of spreek één van ons aan tijdens college of op de borrel.

 • Jacobijn van den Berg (Voorzitter)
 • Sara van Loon (Secretaris)
 • Piotr Schulkes (Penningmeester)
 • Mella Fuchs (PR)
 • Bertien Martens (Portefeuillehouder Studiegerelateerde Activiteiten)

activiteiten@siduri.nl

Commissies

Reiscommissie

De derde reiscommissie van Siduri heeft als voorzitter Annabeth de Jong, als secretaris Maartje Zweep en als penningmeester Rande Duhoky. De bestemming van de reis van 2017 is bekend: van 10 tot 15 april gaan we naar Catania, Sicilië! Let op: Je kan tot 6 januari een optie nemen op een vliegtuigstoel. Zorg dat je er ook dit jaar weer bij bent!

 • Annabeth de Jong (Voorzitter)
 • Maartje Zweep (Secretaris)
 • Rande Duhoky (Penningmeester)

reiscie@siduri.nl

Commissies

Introductiecommissie

De Introductiecommissie van Siduri organiseert de kennismakingsperiode van de eerstejaars. We zorgen ervoor dat er in de eerste zeven weken van het nieuwe collegejaar elke week een laagdrempelige activiteit plaatsvindt waarbij de eerstejaars ons en elkaar kunnen leren kennen. We hopen veel nieuwe studenten enthousiast te maken om zich in te zetten voor de vereniging!

 • Maartje (Voorzitter)
 • Rande (Secretaris)
 • Vera (Penningmeester)
 • Laurens (Algemeen Lid)
 • Mella (PR)

introductie@siduri.nl

Hoi, wij zijn de commissie die gaat proberen jullie een zo leuk mogelijke introductieperiode te bezorgen, en daar zijn we hard voor aan het werk. Wie zijn wij? Maartje (voorzitter), Rande (secretaris), Vera (penningmeester), Laurens (Algemeen Lid), en Mella (PR). De activiteiten die we gaan organiseren zijn onder andere een introkamp naar Schiermonnikoog, een kroegentocht door de fijnste uitgaansstraatjes van Groningen, een running dinner en daarnaast ook nog een aantal studie gerelateerde activiteiten (niet saai), zoals een synagoge bezoeken. Omdat onze studie ieder jaar een select groepje mensen aantrekt is het een stuk makkelijker om iedereen van de studie (goed) te leren kennen. En onze ervaring is dat alle leden van Siduri leuk, eigenzinnig en interessant zijn en we bovenal een gezamenlijke passie – het Midden-Oosten – hebben, die tot mooie gesprekken en discussies leidt (maar niet té serieus). Wij hopen de eer te hebben om jou kennis te laten maken met het Groningse studentenleven, Siduri en je nieuwe vakgebied, het Midden-Oosten. Zin in? Word lid van onze studievereniging – Siduri – en hou de Facebookpagina in de gaten. Met de activiteiten gaan we in het nieuwe schooljaar van start.

Wil jij deel uitmaken van deze commissie? Lijkt het je leuk om de introductieperiode van de eerstejaars tot een succes te maken en wil je actief worden binnen de vereniging? Wij zijn nog op zoek naar een secretaris, penningmeester, PR en Algemeen lid. Stuur je motivatie en CV naar introductie@siduri!

Word ook lid!

Word lid van de studievereniging van Midden-Oosten Studies in Groningen.
X