De commissies van Siduri

Activiteitencommissie

De AcCie van dit jaar heeft als voorzitter Eline Hangelbroek. Wij bouwen voort op wat de AcCie van vorig jaar allemaal heeft bereikt. Dit jaar hebben we weer veel activiteiten in het vooruitzicht.  Naast het organiseren van onze maandelijkse borrel in ’t Gat van Groningen hebben wij de verantwoordelijkheid over andere feestjes en gezelligheden, maar ook studiegerelateerde activiteiten zoals lezingen, congressen en excursies. Sommige van onze activiteiten zullen plaatsvinden in samenwerking met andere studieverenigingen van de Faculteit Letteren. Meer informatie hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie, vragen of suggesties kun je mailen naar activiteiten@siduri.nl of spreek één van ons aan tijdens college of op de borrel.

  • Eline Hangelbroek (Voorzitter)
  • Dana Becker (Secretaris)
  • Emelie van der Vinne (Penningmeester)
  • Mirthe Bruggink (PR)
  • Arjen Nutma (Algemeen Lid)

activiteiten@siduri.nl

whatsapp-image-2018-02-20-at-17.19.01

Reiscommissie

De reiscommissie heeft als taak elk jaar weer een spetterende reis te verzorgen naar een Midden-Oosters land. De vierde reiscommissie van Siduri werkt hard om samen een gesmeerde reis te regelen en heeft als secretaris Jarno van der Wal, penningmeester Melodi Jabbari, PR Nina ten Hove en Fabiënne van den Akker als Algemeen Lid.

reiscie@siduri.nl

dsc_0016_5

Introductiecommissie

De Introductiecommissie van Siduri organiseert de kennismakingsperiode van de eerstejaars. We zorgen ervoor dat er in de eerste zeven weken van het nieuwe collegejaar elke week een laagdrempelige activiteit plaatsvindt waarbij de eerstejaars ons en elkaar kunnen leren kennen. We hopen veel nieuwe studenten enthousiast te maken om zich in te zetten voor de vereniging!

introductie@siduri.nl

Wil jij deel uitmaken van deze commissie? Lijkt het je leuk om de introductieperiode van de eerstejaars tot een succes te maken en wil je actief worden binnen de vereniging? Stuur je motivatie en CV naar introductie@siduri!

Word ook lid!

Word lid van de studievereniging van Midden-Oosten Studies in Groningen.
X