Schrijf je in en word lid van Siduri

Word lid!

Alle voordelen op een rijtje

  • Studiebegeleiding voor nieuwe studenten: tentamentrainingen, voorbeeldvragen en assistentie van ouderejaars studenten. Vanaf september 2015 zal er ook een mentorsysteem worden ingevoerd, hierover volgt meer informatie op de website.
  • Introductie activiteiten voor nieuwe leden. Zoals een introductiekamp voorafgaand aan je eerste collegejaar. Dankzij dit kamp ken je alvast het grootste deel van je studiegenoten!
  • Interessante activiteiten die gerelateerd zijn aan het Midden-Oosten. Zoals lezingen, excursies en congressen. Zo doe je buiten je boeken en college’s om nog meer kennis op.
  • Ieder jaar een buitenlandreis naar een stad in het Midden-Oosten. Een kans om de regio eens van wat dichterbij te leren kennen.
  • Natuurlijk bieden wij ook een hoop gezelligheid. We zijn een kleine studie en het is dus gemakkelijk om iedereen te leren kennen. Bijvoorbeeld op de maandelijkse borrel, op een pubquiz, bij het kerstdiner of de jaarlijkse bbq!
  • Bij al onze activiteiten heb jij als lid uiteraard korting.

Overtuigd?

Zowel master- als bachelorstudenten kunnen lid worden. Ook hoef je niet perse een voltijd student Midden-Oosten Studies te zijn. Als je in je minor of in je vrije ruimte een aantal vakken in deze richting volgt, ben je ook hartstikke welkom. Vul hieronder het lidmaatschapsformulier in en maak de contributie van €19,50 over naar NL29INGB0006777761 t.n.v. Studievereniging Siduri o.v.v. Lidmaatschap. Voor verder vragen kun je altijd een bericht sturen naar bestuur@siduri.nl.

Schrijf je nu in!

X